Ik wil een optie plaatsen, is dat mogelijk?


Ja, dat kan het geeft u de mogelijkheid een bepaalde datum voor max. 2 weken, zonder verplichtingen te reserveren. Als deze datum niet omgezet wordt in een definitieve boeking vervalt de optie.


Treedt ZieZoo overal op?


ZieZoo treedt overal op in het land, of het nou een feesttent, zaal of achtertuin is. Zo lang het goed bereikbaar is met onze bus en op de begane grond is. Mocht het feest/evenement op een verdieping hoger plaatsvinden en er is een lift aanwezig dan is het geen probleem.  Als stroomvoorziening hebben wij bij voorkeur krachtstroom of een vrije groep op 230V nodig.Kan ik een keer komen luisteren op een besloten feest?


In overleg met de opdrachtgever en de zaaleigenaar etc. is het mogelijk om te komen luisteren op een feest. Het is ook mogelijk om op een repetitie te komen luisteren, wij kunnen dan meteen uw wensen aan horen en hebben dan alle tijd voor u.

Kan er gebruik gemaakt worden van jullie apparatuur voor voordrachtjes?


Ja dat is mogelijk, wij hebben meerdere microfoons bij ons, ook hebben wij de afspeelmogelijkheid van USB, SD, en CD, een bluetooth signaal kunnen wij ook ontvangen en ten gehore brengen. Inpluggen in het mengpaneel is mogelijk. In overleg kunnen ook evt. artiesten inpluggen. 


Krijg ik een contract als ik jullie geboekt heb? 


Als u dat wenst kunt u een overeenkomst van ons ontvangen waarop alle afspraken die wij gemaakt hebben vast komen te staan.